Header Ads

Rovi, Pro Band dhe Gold AG - Dëgjo Rovin - Shiko videon


Domethënë Rovena Stefa tani, ka ndryshuar emrin dhe do duhet ta thërrasim Rovi? E di çka? Më mirë kështu hahahahaha. Më pëlqen më shumë Rovi. Sa për këngën, nuk di ç'të them se nuk është nga ato lloj ëmbëlsirash që preferoj dhe pse do thoja që nuk i kuptoj këto përzjerjet rrep-folk. Ndonjëherë tek-tuk, por kur bëhen të shpeshta...eh, nuk di. Një gjë tjetër që unë nuk kuptoj është se përse kompozitorët tanë e kanë kaq të lehtë të influencohen nga ritmet e huaja ndërkohë që kanë një arkivë të pafundme dhe të jashtëzakonshme me ritme të folklorit shqiptar. Kaq shumë përtojnë? Gjithsesi për fansat e kësaj rryme muzikore ju e dini që kjo do të jet hit dhe jashaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.