Header Ads

Skëndërbeu ishte fans i madh i Sinan Hoxhës - Ja prova!


O kam vdek tu qesh me këtë video të realizuar nga Çmendina Dublim. Fiksim! Ndiqeni dhe shpërndajeni.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.