Header Ads

Soni Malaj- Nën lëkurën tënde - Shiko Videon Këtu!


Ashtu siç ju premtuam, ja ku po ju sjellim online dhe videon më të re të këngëtares Soni Malaj. Ajo titullohet "Nën lëkurën tënde" dhe momentalisht mund ta ndiqni online vetëm në Albaniac. Fiksim kënga.Shikim të këndshëm.1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.