Header Ads

Aurela me pamje të re dhe 100% në formë


Fiksim, fiksim! pamja e re e Aurela Gaçes. Këngëtarja gjendet në Shqipëri ku vazhdon të japë koncerte, (më të fundit e ka pas ditën e shtunë në Durrës) dhe është shfaqur para publikut në formën maksimale. Në këtë foto me këngëtarin/modelin Xhani Shqerra ajo pozon me një look perfekt. Makiazhi, flokët,fustani. Pinc! Në lajme të tjera...po mendojmë...a ka vendosur Aurela të lindi në Shqipëri? Pyesim se në shtyp u fol që në Eurosong ajo ishte rreth 5 muajshe,që do të thotë se tani në gusht është 8 muajshe dhe...të gjithë e dinë se nuk është e këshillueshme të fluturosh në këtë fazë të shtatzanisë, ndaj...pas një llogaritje shkencore (se ne këtë punë kemi) na doli se ajo ka vendosur të lindë fëmijën e saj të parë në Shqipe. Ajjjjjjjj cool!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.