Header Ads

Niko Pepjaj në reklamën e "Bluenotes"


Modeli shqiptar Niko Pepaj shfaqet në reklamën e re të firmës së veshjeve "Bluenotes", disa foto prej të cilës po jua sjellim këtu. Niko është djali me bluzen blu dhe kapele (1-i pari majtas 2-i fundit majtas 3- i pari majtas).
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.