Header Ads

Mc Kresha dhe Lyrical Son publikojnë "Perinatit'Njonitjetrit"


Jay Z e Kanye West What? Ai lajm është i vjetër e aj album s'ka pse të qëndroj më në veshin tuaj,pasi vjen e enjtja dhe dy prej rreperëve më të njohur në Kosovë publikojnë albumin e parë së bashku; Një cd dyshe e cila titullohet "Përinatit'Njonitjetrit". Promovimi i këtij albumi do të mbahet në Prishtinë tek "Zone Club" e veç me qënë anormal mos me marrë pjesë pasi përveç Mc Kreshës dhe Lyrical Son, do të ngjiten në skenë dhe Don Arbas,Kaos,Da Ghost,Singullar,Big Basta, Capital-T etj. Pjesmarrësve në hyrje do tu jepet dhe një kopje falas e albumit. Na dërgoni foto eeeeej! :p

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.