Header Ads

Bertan Asllani - Imkansiz remix - Dëgjoje këtu


Karriera e Bertan Asllanit në Turqi duket se po shkon më së miri. Pas publikimit të videkoëngës së parë dhe albumit në turqisht "Imkansiz", këngëtari shqiptar nga Maqedonia ka realizuar dhe një tjetër videokëngë " O Biliyor" e cila është publikuar në qershor. Ne po ju sjellim këtu një remix të "Imkansiz" i cili na pëlqeu, ndërkohë që kemi dëgjuar se këngëtari është duke punuar për këngën e rradhës në shqip. Nisja!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.