Header Ads

Skillz publikojnë "Një Milion" -Shiko videon


Më pëlqen kjo kënga mua, më pëlqen dhe videoja, megjithse do kish dalë më mirë sikur të ish e gjitha bardh e zi. Janë tipa këta të dy.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.