Header Ads

Sabri Fejzullahu publikon "Aeroporti" -Shiko Videon


Sabri Fejzullahu është një prej këngëtarëve më me stil dhe më cool që kemi. "Aeroporti" (më duket se gjithashtu njihet dhe me emrin "Mërgimtari") është një këngë me tekst prekës që i kushtohet shqiptarëve të mërguar në vend të huaj e me ritmet e saj më rikthen dekada më parë kur muzika shqiptare dhe pse e frymëzuar me ritmet e huaja, sërisht kishte një origjinalitet të sajin. Videoja është e thjeshtë,por e mjaftueshme për të përcjellë mesazhin e duhur DHE Sabriu e unë paskemi të njëjtën këmishe hihihihihihi Vë bast e ka ble tek "J. Crew" :))) Nuk them kot unë që është këngëtari më me stil.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.