Header Ads

Christian TV - Një tjetër shqiptar i suksesshëm - Shiko videon


Christian Berishaj apo siç njihet nën emrin e artit Christian TV është një kantautor me origjinë shqiptare (Babai i tij Nick Berishaj është i njohur në fushën e shit-blerjve të pronësive në zonën e Miçiganit në SHBA) i cili prej vitesh gëzon sukses të konsiderueshëm në tregun muzikor amerikan. Fillimisht ai ka qënë pjesë e grupit "Love Arcade" me të cilët ka realizuar dhe një album me të njëjtin titull "Love Arcade" me shtëpinë "Atlantic Records". Christian më pas do i largohej grupit, për të kërkuar suksesin si solist dhe në vitrin 2010 publikoi albumin "ëho The F*ck is Christian TV" si dhe këngët "Drop Dead Gorgeous Jamie","When She Turns 18"."Let's Just F*ck" e më së fundmi "Love2Baby" të cilën po jua sjellim për ta djekur këtu në Albaniac.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.