Header Ads

Çiljeta...is kaming sun lol


Pritej të publikohej videoja e plotë e Çiljetës, por mesaduket duhet bërë reklama një herë pastaj videoja. Si përfundim...unë e kam thënë disa herë që kur fillojnë thonë këto, kënga ime do jetë hiti më i mirë, prit se bllajk do sjellin. I tillë është dhe rasti i këngës së re të Çillit në bashkëpunim me Vanin. Gjithashtu BBF të ketë kujdes, se Supersonic me tërë këto video të tilla duket sikur po i hyn në pjesë e po i shpallë konkurrencë lol. Videoja normale që do jetë hot, se në tërë videon Çiljeta shfaqet me rroba banje, e unë fiksim sidomos aty ku duket si bletë punëtore :)

Sonte më dhëmb zemra, zemra zemra ka ca ndjenja dhe kur je vetëm,vetëm haaaaaaaaaaa unë jam zemra tjetër FIKSIM! Kadare do e ketë shkruar.


1 comment:

  1. ahahahahha tamam bleta punetore

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.