Header Ads

Tika dhe Vildane në video e re të Timbaland "Pass At Me "


Kantautori Timbaland së shpejti rikthehet me një album të ri në tregun muzikor botëror dhe kënga e parë që do prezantoj këtë album në treg titullohet "Pass At Me" një bashkëpunim midis tij Pitbull dhe David Guetta. Në videoklipin e kësaj kënge, që pritet të shfaqet së shpejti në median amerikane, marrin pjesë dhe dy modelet shqiptare Tika Ivezaj dhe Vildane Zeneli (në foto gjatë xhirimeve me Pitbull)

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.