Header Ads

Dafina Rexhepi në tetor me Etnon në Amerikë


Kemi mësuar se Dafina Rexhepi dhe Etnon gjatë muajit tetor do jenë në Amerikë për të dhënë disa koncerte në qytetet me komunitetet shqiptare më të mëdhaja në SH.B.A duke përfshirë këtu dhe Nju Jorkun. Ende nuk kemi detaje në lidhje më turneun e tyre,por vazhdoni të na lexoni këtu në Albaniac dhe do ju njoftojmë së shpejti. Sa për Albaniac... 100% qe do jemi në sallë atë natë :)

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.