Header Ads

Në Brazil ja kanë frikën Afërditës


Afërdita Dreshaj ka mbërritur në Brazil së bashku me stafin e Miss Universe Kosova dhe ju "ka bërë" të ditur të gjithve se është akoma dhe më e bukur në person sesa në foto e se ka ardhur me qëllimin për të fituar. Jo më kot Miss Venezuela në një intervistë të sajën për shtyp deklaroi se sheh si rivale kryesore...e kë tjetër përveçse bukuroshes shqiptare (shih foton)

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.