Header Ads

Don Omar kapet mat nga një shqiptar ... në Facebook!


Facebook + shqiptar = Gjithmonë gallatë! Teksa Don Omar të shtunën ka postuar në profilin e tij zyrtar të Facebook_ut se është duke shkuar për në aeroportin e Romës, një shqipe i ka lënë një mesazh në të cilin thuhet "O legen je në shqipri tani". HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Si në shumicën e rasteve me shqipet-facebook_un dhe dëshirën e tyre (tonën) për të treguar se i dinë të gjitha, ky i fundit nuk e ka vënë re se Don Omar e ka vendosur atë status ditën e shtunë tek po nisej për në Shqipëri e jo të djelën kur shqipja ka postu komentin. Sidoqoftë...na bëri të qeshnim.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.