Header Ads

Don Omar në Shqipëri - Video

Don Omar mbajti një koncert në Shqipëri ditën e djelë në plazhin "Cavalli" ku mësojmë se biletat e tavolinave shkonin deri në 800.000 mijë lekë të vjetra. Më poshtë po ju sjellim një video amatore nga ky koncert ku dhe pse cilësia është dobët (uleni zërin) mund të shihni qart që Don Omar e ka djeg!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.