Header Ads

Eneida Tarifa në kopertinën e revistës "Shqip"


Dhe....Eneda duket se i ka vënë qëllim vetes të dali në çdo kopertinë revisteje këtë vit. Tani sikur të na bënte dhe ndonjë këngë...mirë do ish.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.