Header Ads

Xhensila Myrtezaj - Engjëlli im - Shiko videon


Ky është videoklipi i ri i Xhenisla Myrtezaj. Me këtë këngë ajo u prezantua në edicionin e fundit të TopFest ku dhe u vlersua me çmim. Ne na pëlqen si kënga ashtu dhe videoklipi ndaj vendosëm ta publikonim për ju sot. Ndiqeni ♥

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.