Header Ads

Ermela në kopertinën e revistës "Psikologji"


Dje nuk më zinte gjumi.Po mendoja shumë, shumë, shumë dhe më shqetësonte fakti se përse Ermela e la Ervinin ? Kur në mëngjes hap televizorin dhe ç'të shoh? Reklamën e numrit të ri të revistës "Psikologji" ku shfaqej Ermela mbështetur mendueshëm në një pemë dhe titulli "Pse e lashë Ervinin hileqar". Aaaaaa e paska lënë se paska qënë hileqar! Kjo të gëzoj atë çmimin që mori se 15 minutat e kësaj, përfunduan 3 orë përpara lol.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.