Header Ads

Tuna publikon "E para dhe e fundit"


Të shikosh vetëm videon pa dëgjuar këngën ku Tuna në rroba plazhi duket superhot, të jepet ideja sikur kjo është kënga dance më e fortë e kësaj vere, por pastaj kur ngre zërin gjëja e parë që të vjen në mëndje është WTF! Ritmi është cool, por është ritëm dubstep që e gjen në çdo remiks të momentit dhe kënga ...amon se më pëlqen Tuna e kjo këngë më duket komplet pa lidhje e s'dua ta komentoj më.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.