Header Ads

Fiksim! "Po ta dija" nga Zajmina Vasjari - Shiko videon


"Po ta dija" është vërtetë këngë e bukur dhe më pëlqen jashtëzakonisht refreni. Zajmina duhej ta kishte publikuar këtë këngë në fillim të verës, gjithsesi jo keq dhe për të mbyllur sezonin si ndoshta kënga më e bukur e gushtit. Problemi i vetëm është se kënga është stërrzgjatur kot 4:20, po të ish përmbledh gjithçka në 3 minuta apo 3:50 do kish qënë super. Fiksim Zajmina këtu, jo thjesht seksi, por dhe shumë e bukur. O yll!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.