Header Ads

Hallo? Skillz? - Yo man Birdman here. What happened to that boy? LMAO


E keni parë videokëngën e re të Skillz "Dokna mirë"? Ene unë e kam parë. Shumë po m'pëlqen si videoja edhe kënga, të dyja fiksim! Po nuk munda të mos vija re se Skillz apo kushdo që ka bërë këngën duhet të jetë fans shumë i madh i rreperit Birdman, pasi kënga e tyre "Dokna mirë" ka marrë ritmin (normal duke i shtruar tre kile bass e duke ndërruar një notë a dy lol ) e këngës "What Happened To That Boy", biles,biles dhe thirjen prrrrrrrrr të Birdman e dallon qartë në këngën e Skillz. Ncuq Ncuq Ncuq. Gjithsesi, ne sërisht mendojmë se "Dokna mirë" është super, thjesht po themi.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.