Header Ads

Videoklipi i ri i Besës "Always on My Mind"


Ky është videoklipi më i ri i Besës për këngën "Always on My Mind" të cilën ne e kemi postuar më parë këtu në Albaniac. Kënga na pqëlqen, gjithashtu edhe videoja në të cilën Besa duket për qejf të vetë :) dhe e lirë. Gjithashtu desha të shtoj se diçka nuk është në rregull me zërin e këngës, ndoshta e ka lapitopi ime,por kënga në mp3 që kam unë, e ka ritmin shumë më të fortë.

Ps.Nq po pyesni përse kam zgjedhur këtë foto për lajmin, po ju them sepse më pëlqen shumë ajo lëvizje,ajo pozë...ene kshu. Kot për kuriozitet, ku i ka blerë ato këpucët që i vesh në fillim të këngës .


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.