Header Ads

Ja si kërcehet tallavaja - Video

Një magnetofon, një spektator dhe dy balerinë të mahnitshëm = festë e paharrueshme! Kush ka nevoj për fëmra kur ke tallava lol.


1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.