Header Ads

HITI ABSOLUT I VERES 2011 - Dashuria të mundon -Mirjeta Hoxha -VIDEOJA


Këtë këngë ma dërguan sot dhe të them të drejtën nuk di nëse ma nisën më një fije të hollë sarkazme në drejtimin tim apo sepse videoja dhe këngë janë aq nuk po them qesharake po them gazmore që mos të ofendoj njeri... nejse aq minuta përqëndrohem në mendime unë, kshu që sidoqoftë po e postoj për të gjithë juve këtu në Albaniac HITIN e verës 2011. "Dashuria të mundon" kënduar nga Mirjeta Hoxha. Biles e kam aq qejf këtë këngën - sidomos kur thotë Allahile zbulove Amerikën ap ouh uh uh ah e hahahhahaha ene aty çmim Nobël ke për me marrë...jam për rehabilitim HAHHAHAHAHHAAHA - saqë do e mbaj një javë në krye të faqes. NISJA!


1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.