Header Ads

The Kid Gashi dhe Kanye West duke u përshëndetur - Foto


The Kid Gashi është fotografuar duke u përshëndetur në Nju Jork me mikun e tij Kanye West, foto të cilën po e sjellim këtu për lexuesit tanë. Ky është një ndër rreperët më të mirë shqiptarë të momentit, videokëngën e të cilit "Oh Really" ne e kemi publikuar pak kohë më parë. Nëse keni dëgjuar krijimet e tjera të The Kid Gashi, atëherë besoj se po ashtu si dhe ne, po mendoni se nuk do jetë e largët dita kur ta shikojmë në skenën botërore. Nesër ne do ju tregojmë se ku mund të shkarkoni albumin e tij të plotë në mënyrë ligjore FALAS në internet. Na lexoni nesër, është një album që nuk duhet ta humbisni. Ne e kemi FIKSIM!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.