Header Ads

Zanfina Ismaili publikon "Ti pa mu nuk mundesh"


Unë Zanfinën e kam pas qejf që të vogël e gjithmonë më është dukur tip e të them të drejtën estrada pak bosh është dukur pa videokëngët e saj. "Ti pa mua nuk mundesh" është një këngë e lezetshme verore dhe videoklipi në përgjithësi është i thjeshtë dhe pak në stilin e vjetër të Zanfinës, por nga minuta 2:55 e deri në fund FIKSIM si veshja, si skena, si interpretimi :)))))No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.