Header Ads

MC Qoppa ft.Arben & Bledi - Emine/m


EMINE-M hhahahhahahhaha ku i ka shkuar mendja. Fantastik këta çunat dhe ne nuk mund të rrinim dot pa e publikuar këtë videoklip. Pas dhjetë gotash e di si e kërcej unë Emine/m ? Me të dredhur shpatullash! Haaaaa Emineeeee ♥♥♥


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.