Header Ads

Xhesika Berberi reklamon Miss Universe


Nëse keni vizituar faqen e Miss Universe këto ditë patjetër do keni vënë re që në faqen e parë së bashku me disa misse të tjera, këtë konkurs e reklamon dhe Xhesika Berberi (shiko foton-e para). Yeaaaaah! Më në fund pak ekspozim për Xhesikën dhe po shpresojmë që ajo të dali sa më mirë në këtë konkurs bukurie në të cilin për dy vitë rresht Shqipëria është klasifikuar në finalen e 15 (Hasna Xhukiçi) dhe 10 (Angela (Anxhela) Martini).

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.