Header Ads

Dafina Zeqiri NUK është ndarë nga i fejuari


Pas fjalëve në shtyp për një grindje/ndarje të Dafina Zeqirit dhe të dashurit të saj, ne kontaktuam menaxherin e këngëtares i cili e mohoi një gjë të tillë në një deklaratë të cilën po e botojmë më poshtë të plotë. Ps. Ju e dini që në nuk para merremi me gjëra të tilla, por kur lexuam shkrimin në të cilin thuhej se ajo u largua me 55 valixhe hahahhahahahahahahaha nuk mund të rrinim dot pa u gërric,kështu që...

Deklarata e menaxherit të Dafina Zeqirit, Drin Zatriqi

"Per hir te sqarimit ndaj opinionit publik si dhe vecanerisht nisur nga respekti profesional dhe personal ndaj miqve te mij te nderuar, Dafina Zeqiri dhe Krenar Cocaj, deshiroj te distancohem publikisht nga disa media senzacionaliste te cilat keto dite sajuan dhe lanquan dezinformata, trillime dhe intriga lidhur me natyren e raporteve te mia me kolegen time profesionale Dafina Zeqirin. Te gjitha keto trillime te uleta jane krejtesisht te pabaza dhe ne kundershtim drastik me raportet e mia te shkelqyere profesionale dhe kolegiale me miqte e mi, Dafina Zeqirin dhe Krenar Cocajn, ndaj te cileve vec e vec dhe bashkarisht ushqej konsiderata te larta. Jane dy qellime te cilet autoret e vertete, inspiruesit dhe nxitesit e kesaj fushate mediale, kane deshuar te arrinin ne kete menyre: 1) Demtimin e imazhit publik te Dafina Zeqirit si njeres nga performueset me te suksesshme te estrades shqiptare ne teresi, e vecanerisht ne momentet kur pritet lanqimi i albumit te saj te ri. 2) Kjo fushate e ulet dhe e pamoralshme gjithashtu synon rrenimin e bashkepunimit te suksesshem, korrekt professional ndermjet Dafina Zeqirit dhe meje si menaxher, si dhe demtimin e raporteve te shkelqyera miqesore qe i kam me Dafina Zeqirin dhe Krenar Cocajn."

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.