Header Ads

Kara DioGuardi debuton në Broadway me "Chicago"


Kantautorja me origjinë shqiptare, e cila momentalisht merr pjesë dhe në programin "Platinium Hit" në kanalin Bravo, do shfaqet për tetë javë ne Broadway.Ajo do interpretoj rolin e Roxie Hart në një prej shfaqjeve muzikore më të mëdhaja, më të famshme dhe më jetgjatë në historinë e Broadway:"Chicago".

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.