Header Ads

Emina Cunmulaj tani dhe aktore në "Virgin Eyes"


Emina Cunmulaj tashmë duket se i është drejtuar kinematografisë. Modelja shqiptare, ka interpretuar në filmin "Virgin Eyes" një prodhimi AFI me regji të Ferdinand D Ramml dhe skenar të Roxine Helberg. Filmi tregon për një vajzë 17 vjeçare me emrin Andrea, e cila gjatë pushimeve të mrekullueshme, mëson se jeta e saj kaq perfekte në dukje nuk është e tillë, pasi babai të cilin e adhuronte dhe i kishte siguruar gjithçka të bukur në jetë, është një drogaxhi. Ky realitet që thyen utopinë e Andreas, e vendos atë në një pikëzgjidhjeje, se çfarë dëshrion të bëj me të ardhmen e saj.
Fotoja që ju kemi sjellë është dhe posteri zyrtar i filmit.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.