Header Ads

Videoja "Guximi" i Gentës ndër më të ndjekurat në Gjermani


Surprizë,surprizë! Videoja "Guximi" i Genta Ismajlit ka arritur të vendoset të klasifikimin e VIDEOKLIPEVE më të shikuara në Gjermani në një klasifikim sipas faqes online Oljo.de Momentalisht kjo video gjendet diku nga vendis i 80, por më parë ka arritur të vendoset dhe në Top 30. Suksese Genta!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.