Header Ads

Gjira Kajtazi së shpejti me "Çka po don me t'knu"


Këtë këngëtare dhe pse e re në skenë, e kam fiksim dhe sinqerisht shpresoj që të arrij më tepër sukses në mënyrë që të zhvendosi nga skena disa këngëtare që na janë bërë monotone. Më poshtë po ju sjellim një fragment nga ritmi i ri i këngës së ardhëshme së gjirës "Çka po don me t'knu"


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.