Header Ads

Leonard Bombaj shkruan libër për adoleshente, Bojkenit i shkruan libër një adoleshente.Për ata që nuk e njohin Leonard Bombajn keq na vjen po nuk do kthehem 20 vjetë në kohë t'jua shpjegoj kush është, për ata që e njohin vazhdoni lexoni lajmin.

Para pak kohësh, Leonradi u akuzua se kishte kryer seks me një 15 vjeçare, miqtë e së cilës (një prej tyre rreperi Stresi) u vunë në "ndihmë" dhe kërrcënuan Bombajn, i cili pretendon se dhe i janë marrë disa mijra dollarë nga këta "miq". Pasi gjykata e shpalli të pafajshëm dhe lëshoi një urdhër arresti për "miqtë" e adoleshentes. Leonardi në vend që të merrte një periudhë pushimi dhe disa seanca këshillimi tek terapisti...vendosi të shkruaj një libër rreth kësaj ngjarjeje. SERIOZISHT E KA KY?Mesaduket së fundmi janë bërë të gjithë shkrimtar pasi dhe Semi Jaupaj do të shkruaj një libër në të cilin do të flasi për jetën në skenë dhe lidhjen e dashurisë me Bojken Lako. Nuk e kam idenë kush është kjo, por Google thotë që është 19 vjeç dhe se ka marrë pjesë tëk "Star Akadmi" etj etj. OOOOOOOOOOOOOOOO i shkreti Bojken! Kështu është kur lidhesh më një adoleshente. Hahahahahaha!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.