Header Ads

Valton Krasniqi në konkursin e Zvicrës për "Eurovision 2012"


Këngëtari shqiptar me banim në Zvicër, Valton Krasniqi ka paraqitur krijimin e tij "Turn Off The Lights" në konkursin zviceran për seleksionimin e përfaqsueses së këtij shteti në "Eurovision". Ky konkurs ka disa faza eleminuese dhe vlersimi kryhet në bazë të votave të jurisë dhe dëgjuesve radiofonik. Valtoni nuk është i pari shqiptar që tenton të përfaqsoj Zvicrën në "Eurovision". Vjet në të njëjtin konkurs, morën pjesë dhe Genta Ismajli e Ilira.

Ps. Ndërkohë faqja zyrtare e Valton Krasniqit online momentalisht është jashtë funksionimit pasi është hakuar nga KHS-CR3ë.


1 comment:

  1. Webfaqja e valton krasniqi esht per ne funktion nga Besim shkurti www.valtonkrasniqi.com

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.