Header Ads

Orinda dhe Turi në kopertinën e "Madame Mapo"


Pas shumë thashethemesh, më në fund Orinda dhe Turi kanë konfirmuar lidhjen e tyre duke u shfaqur në numrin e ri të revistës "Madame Mapo". Këngëtarët e kthyer në personalitete televizive, për herë të parë rrëfejnë nga dita e parë.sesi u njohën dhe deri në vendimin për të bashkjetuar. Çift i lezetshëm.Fotja super,ndërkohë ato gërmat portokalli ewwww.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.