Header Ads

Zanfina Ismaili në kopertinën e revistës "Kosovarja"


Zanfina duket hot në kopertinën e re të "Kosovarja" ku flet për aktivitetet e saja më të fundit, pse preferon të mos flasë për lidhjen e saj të gjatë si dhe ...(fiksim kjo shprehje) "Pavarsisht sa gjatë mund të mos lançoj këngë ose klip ajo mbetet në mendjen e njerëzve sepse është Zanfina Ismaili". Hahahahhaaha! Bukur! Në lidhje me pjesën tjetër të kopertinës....NGJYRAT E SHKRONJAVE! Ewwww!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.