Header Ads

Parodia e Bleona Qeretit - VIDEO

Ok! DHe pse unë jam kundra kësaj, sepse ishte komplet keqkuptim, sërisht nuk mund të rrija pa e publikuar sepse është shuuuuuuuuuuuuuumë për të qeshur. MarSHAlls hahahahhaha. Mi goce ne i themi tek Marshallaja ose tek oficeri, ndërsa TJ Maxx i themi Maksi looooool. (Për ata që nuk janë në Amerikë, këto janë dyqane ku gjen rroba të reja firmato me ulje çmimi por të sezoneve të shkuara.) Fiksim,Fiksim! Tani bëni Eliza Dushkun në Tropojë tu kërcy e tu hëngër mish në hell, ose Bleona tu u zënë me Elizën në Twitter. Hahahaha. Më shkruani se vij dhe unë ju ndihmoj lol.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.