Header Ads

Seven Saraqi - publikon "Secret love" - Shiko videon

7 Saraqi ka publikuar videokëngën e rradhës "Secret Love" dhe ne na pëlqen. Ky djalë është i talentuar dhe mendoj se nëse vazhdon me këto ritme do ta shikojmë në skenë për një kohë të gjatë. Unë mendoj se ai duhet të përqëndrohet më tepër në Pop/R'n'B, jo vetëm sepse në Shqipe, asnjë këngëtar shqiptar nuk këndon R'n'B, por dhe sepse zëri i Saraqit është përfekt për këtë gjini muzikore.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.