Header Ads

Shikoni reportazhin e Eliza Dushkut - "Dear Albania"

Në galën e përvjetshme të "National Albanian American Council" në Nju Jork, midis disa prej personaliteteve më të njohura shqiptare, ishte e ftuar dhe aktorja Eliza Dushku. Ajo për herë të parë, për publikun shqiptar, prezantoi një video të shkurtër nga dokumentari që është xhiruar prej udhëtimit të saj në trojet shqiptare këtë verë. Më poshtë keni videon e cila është mundësuar nga Besfort.de

PS: Më pëlqeu kur thotë Aurela se nuk duam të tregojmë që jemi më të mirët,por duam të tregojmë që ne jemi (egzistojmë).


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.