Header Ads

Burn publikojnë "Për dikë"


Sikur mos ta dija që kjo këngë këndohej nga Burn, do kisha menduar se Aleksandër Gjoka ishte rikthyer më së fundi! Kjo është një këngë shumë e bukur shoqëruar me një video të realizuar po dhe aq bukur. Bravo djema!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.