Header Ads

Bleona ju do shumë shumë shumë, po shumë shumë shumë, po Shuuuuumë
Nuk e kuptoj pse Bleona vazhdon akoma ke këtë histori për ti mbushur mendjen njerëzve që në rradhë të parë nuk kuptojn anglisht...E ke parasysh, po ndejte me çobanin bagti do kullosësh ...Nejse. Këngëtarja ka marrë pjesë në L.A 2012 Fashion Week dhe nuk ka harruar ti japi intervistë FNL kuy mbi 1001 herë ka thënë në shqip se na do. Dhe ne të duam shumë Bleona, por boll u more me këto vogëlsira dhe....veç përpara. Nuk ka nevoj ti përgjigjesh çdo pyetje e çdo mëdyshje, na shkruaj kur të kesh këngët gati :p

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.