Header Ads

Kaoma vjen në Shqipëri

Këtë të shtunë tek Klani kërcehet lambada! Grupi i njohur dhe aq fiksim për shqiptarët Kaoma,do jetë i ftuar për të përshëndetur natën latine te "Këngët e Shekullit". Ajjjjjjjjjjjjjjj! Duhet parë kjo! I ♥ Kaoma!
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.