Header Ads

Blerimi ka stil!

Tani që po vjen dimri dhe po nxjerrim,hedhim dhe blejmë veshje të reja, sigurisht që po kontrollojmë përqark se çfarë të reje ka ky sezon. Deri tani (për meshkujt) asgjë të veçantë,po e njëjta modë si vjet ndaj mos shpejtoni ti hidhni të gjitha. Ndërkohë për një ide a dy hidhini një sy këtyre dy fotove të Blerim Destanit me një pallto të verdhë fantastike (që do ja vjedh,sepse s'po e gjej dot një lmao) e një xhuboks të kuq (kët' e ka pas që vjet lol).1 comment:

  1. Blerim Destani eshte mashkulli me i bukur shqiptar

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.