Header Ads

Veshjet e sezonit sipas Irsidës


OK, shumica juaj tashmë ka pak a shumë një ide se çfarë preferohet për këtë vjeshtë/dimër në Europë dhe Amerikë, por a e dini se çfarë është në modë në Azi? Për të ju përgjigjur kësaj pyetjeje (po më duket vetja si ato të emisionit të pasditës lol) ne kontaktuam me Irsida Aliun,modelen shqiptare me banim në Amerikë e cila ka kohë që modelon për disa kompani kineze në Azi. Ajo na dërgoi fotot e mëposhtme nga një sesion forografik për një firmë veshjesh kineze që e kishte emrin si ajo gjëja numër 35 në menynë e restorantit hahhahahahhahhahaha (dmth që nuk e mbaj mend se ç'emër ishte po si në menytë kineze vë numrin aty ene prit kur të vij hahahhaaha) Veshjet dhe kombinimet janë mjaft praktike dhe FIKSIM! Këpucët e larta xhupat e shkurtër me zinxhirë...tani, ku ka gjë që vesh Irsida dhe nuk duket bukur,por dhe veshjet Fiksim!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.