Header Ads

Elita 5 - Nuk jam diktator - Videokëngë premierë

Kjo është videokënga më e re nga Elita 5 dhe ne po na pëlqen. Ritmi fiksim,teksi i bukur dhe duket se Elita 5 më në fund rigjetën vetveten dhe janë rikthyer në formën më të mirë prej një dekade!!! Yes! Yes! Yes! Mezi po presim albumin se na ka marr malli për Elitën e vërtetë.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.