Header Ads

Rita Ora - Video Ditari 2

Këtë e kam fiksim unë! Vdes për aksentin dhe mënyrën sesi flet :) Në videon e saj të dytë Ora tregon për një vizitë tek mjeku, një sesion fotografik dhe një sesion muzikor në studio. Po hajt se ju dini anglisht shumë mirë vetë kështu që shikoni videon.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.