Header Ads

Rita Ora në studio me K Koke duke regjistruar albumin -Video

Pasi ju lajmëruam për këngën e re të Rita Orës,tani po ju sjellim dhe një video në të cilën ajo shfaqet gjatë përgatitjeve të albumit të ri me K Koke (një producent dhe rreper shumë i njohur anglez,nga skena e hip-hop underground ) i cili porsi Rita ka nënshkruar kontratë me Roc Nation. Në këtë video keni mundësi të dëgjoni dhe një prej këngëve të reja të Ritës, e cila luhet gjatë gjithë vijës muzikore së videos.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.