Header Ads

Capital çokollataDuket se një prej këngëtarëve më të rinj në moshë në skenën shqiptare të muzikës po vepron më mirë në lojën e biznesit muzikor sesa kolegët e tij më të rritur në moshë e më me eksperiencë në këtë fushë. Capital T, përveçse hiteve të njëpasnjëshme, tashmë do të hedhi në treg dhe bluza me stampat personale si dhe çokollata të amballazhuara me imazhin e tij. Bluza më pëlqen.Si ju duket ideja? A do i blinit?


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.